El gran esdeveniment assegurador se centra enguany en els vectors de canvi que transformaran la mediació professional

foto-mnac-ok

Falta a penes poc més d’una setmana perquè arrenqui una nova edició de la Setmana Mundial, el gran esdeveniment del sector assegurador organitzat pel Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Barcelona amb la col·laboració de les companyies. Enguany  l’esdeveniment se centra a identificar i analitzar els principals vectors de canvi que impulsen la transformació de tot el sector assegurador i, més concretament, la de la mediació professional. Més d’un miler de persones assistiran a l’acte, en el qual estaran presentes agents i corredors, companyies, representants de l’Administració pública i proveïdores diversos, entre d’altres.

La Setmana Mundial 2023, que tindrà lloc el 2 d’octubre a la Sala Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), planteja a les companyies que adopten un rol protagonista i expliquen cadascuna d’elles les particularitats d’un vector de canvi diferent perquè, una vegada vistes les deu presentacions, els assistents puguin tenir una imatge clara de quins són els principals factors d’influència en el procés actual de transformació.

Aquests són els deu vectors de canvi triats per les companyies per a centrar la seva intervenció:

OCCIDENT / La intel·ligència artificial generativa i el seu impacte en la productivitat

FIATC / El repte de la personalització. Tendències i estratègia

ZURICH / La revolució del benestar

MAPFRE / Disrupció definitiva de la previsió social empresarial

ASISA / Models d’atenció sanitària per a les persones

CA LIFE / Solucions i estratègies davant la falta d’assegurament: abordant riscos i protegint interesos

ALLIANZ / Experiència de client i robotizació

AXA / Nous riscos: por què el futur hauria de ser un risc?

GENERALI

SEGURCAIXA ADESLAS

La convocatòria del Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Barcelona es converteix en una sessió inspiradora per a identificar les principals tendències de futur en la distribució d’assegurances. Mancant uns dies per a la seva celebració, ja ha suscitat un gran interès en el sector, com ho demostra tant el suport de les companyies com la participació dels mediadors que han enviat preguntes dirigides a les companyies que les respondran des de l’escenari.

El conductor de la Setmana Mundial 2023 (SM’23) serà el prestigiós periodista Enric Sierra, director adjunt de La Vanguardia. Cada companyia disposarà de deu minuts per a la seva presentació que podrà realitzar-se en un dels dos formats existents: una entrevista a càrrec d’Enric Sierra o una intervenció tipus Ted Talks.

Tota la informació i els detalls sobre l’última hora de l’organització, continguts i programa de Setmana Mundial 2023 pot consultar-se en la web del Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Barcelona https://www.elcol-legi.org/w/.

Les inscripcions per a participar en la Setmana Mundial 2023 poden emplenar-se en línia a través del següent enllaç: https://semanamundial.com/ca/

Últimes notícies