Acord de col·laboració entre la tecnològica i la institució dels mediadors de Barcelona.

ebroker-IMG_9098

El Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Barcelona i la companyia tecnològica ebroker han signat un acord de col·laboració pel qual es comprometen a posar a disposició dels mediadors professionals diverses eines digitals que ajuden a fer créixer el negoci. La signatura de l’acord es va dur a terme a les instal·lacions del Col·legi que va estar representat pel president, Francesc Santasusana. Per part de la companyia asturiana va signar el conveni Higinio Iglesias, CEO d’ebroker.

Al mateix acte, la tecnològica es va reunir amb un representatiu grup de corredors d’assegurances catalanes. Pedro Ramos, director de Desenvolupament de Negoci, i Aaron Bouso, director d’Operacions d’ebroker, van compartir amb els assistents la seva estratègia de negoci i les darreres novetats del seu portfoli.

Per ebroker, “aquesta iniciativa s’emmarca en el ferm compromís que mantenim amb la mediació asseguradora amb què estem col·laborant per oferir solucions davant dels nous temps de canvi i transformació dels models de negoci a la indústria asseguradora”. Francesc Santasusana va reiterar “el fort compromís que tenim d’ajudar els mediadors en el procés de digitalització necessari que afronta el sector”.

Últimes notícies