Una Setmana Mundial per conèixer el futur

L’esdeveniment del Col·legi celebra el 50è aniversari analitzant com serà el sector en els propers anys.

Captura de pantalla 2024-07-25 132508

Sol·licita ja la teva entrada per a la propera Setmana Mundial! Només falten tres setmanes per a l’esdeveniment anual del Col·legi. Ja és oberta la inscripció per aconseguir entrades per assistir a l’acte que aquest any tindrà com a escenari el Gran Teatre del Liceu. La data, el 2 doctubre.

Cadascun dels col·legiats que vulguin assistir a l’acte disposen de dues entrades gratuïtes per anar amb un acompanyant. En aquesta edició, la Setmana Mundial se centrarà en analitzar com serà el futur de la nostra societat i en intentar imaginar com evolucionarà el món de les assegurances. Repassarem l’efecte de les noves tecnologies i visualitzarem com canviaran les nostres vides per l’efecte dels avenços científics i tecnològics. Aquesta anàlisi ens permetrà predir i anticipar els principals canvis que es produiran als nostres hàbits quotidians i com repercutiran en un nou mercat assegurador.

Aquesta serà l’edició número 50 de la Setmana Mundial, un esdeveniment que ha estat testimoni d’excepció de l’evolució del sector assegurador en els darrers 50 anys. Com a totes les edicions, aquest any hi haurà continguts variats. Les companyies, a través dels seus consellers delegats, permetran amb les seves paraules desxifrar com està evolucionant el mercat i com canviarà els propers anys. Hi haurà també experts que ens il·lustraran sobre les tendències del futur. Com sempre, no hi faltarà el moment dels premis ni tampoc l’espai per a l’entreteniment.

Últimes notícies