La Setmana Mundial ja és aquí

El Col·legi ultima els detalls de l’esdeveniment que reunirà el sector assegurador el proper dia 2 al Gran Teatre del Liceu i celebrarà el 50è aniversari.

Captura de pantalla 2024-07-25 132508

L’esdeveniment del Col·legi celebra el 50è aniversari analitzant com serà el sector en els propers anys.

No t’oblidis i reserva la teva entrada per a la propera Setmana Mundial! L’esdeveniment anual que organitza el Col·legi se celebra dijous que ve, 2 d’octubre, en un entorn d’excepció: el Gran Teatre del Liceu. En aquesta ocasió, a més, se celebrarà el 50è aniversari d’aquest acte que any rere any ha anat creixent i ha esdevingut un punt de trobada de tot el sector assegurador.

Els col·legiats que vulguin assistir a l’esdeveniment disposen de dues entrades gratuïtes per anar-hi amb un acompanyant. Aquesta edició de la Setmana Mundial se centrarà en analitzar com serà el futur de la nostra societat i en intentar imaginar com evolucionarà el món de les assegurances. Amb el títol ‘Mirant al futur’, repassarem l’efecte de les noves tecnologies i visualitzarem com canviaran les nostres vides per l’efecte dels avenços científics i tecnològics. Aquesta anàlisi ens permetrà predir i anticipar els principals canvis que es produiran als nostres hàbits quotidians i com repercutiran en un nou mercat assegurador.

La Setmana Mundial ha estat testimoni d’excepció de l’evolució del sector assegurador els darrers 50 anys. Com sempre, en aquest cas hi haurà molts continguts i algunes sorpreses. Representants de les companyies donaran la vostra opinió sobre els principals temes d’interès del món assegurador en un format original que sorprendrà. Hi haurà experts que ens il·lustraran sobre les tendències del futur, es lliuraran reconeixements als col·legiats de mèrit i als alumnes graduats del Màster i, com no podia ser altrament, no faltarà l’espai per a l’entreteniment.

Últimes notícies