No deixis passar el Màster!

Completa la teva inscripció per estudiar el curs que et proporciona tres titulacions i suposa un gran impuls per a la teva carrera.

nick-morrison-FHnnjk1Yj7Y-unsplash (2)

No deixis passar l’ocasió d’estudiar el Màster! Estem a les portes de l’inici d’un curs nou, però encara tens temps de matricular-te. El Màster significa rebre una formació de gran qualitat i acabar el curs amb una triple titulació i la garantia de pujar de nivell a la teva carrera professional. Sortiràs amb el títol del Màster, el de gerència de riscos i el de nivell 1 per convertir-te en Distribuïdor d’Assegurances.

Sens dubte, aquest màster és el millor impuls per a la teva carrera professional. Et formes amb continguts de qualitat i surts amb el títol de Nivell 1 que t’acredita oficialment per ser mediador i distribuir assegurances. I a més també tindràs el títol de gerència de riscos, certificat per Agers. Es tracta d’una formació d’excel·lència que et facilita noves oportunitats davant de la demanda del mercat laboral.

El programa del curs facilita eines i coneixements per aportar més valor al negoci i, addicionalment, et proporciona un networking interessant. La formació en gerència de riscos té com a objectius prioritaris revisar i aprofundir en els aspectes fonamentals de l’administració i la direcció empresarial; proporcionar els coneixements fonamentals per al desenvolupament professional com a Gerent de Riscos; definir el procés didentificació de risc, la seva valoració i la seva avaluació dins de lorganització empresarial; i descriure mecanismes i eines requerides per al tractament de riscos i pèrdues.

No deixis passar una gran oportunitat! Matricula’t ja!

Últimes notícies