UN CONTINGUT D’ARAG. ARAG presenta la seva nova assegurança de lloguer de temporada

Aquesta nova assegurança protegeix dels imprevistos més comuns els propietaris d’habitatges que lloguen estacionalment. 

gus-ruballo-h5QNclJUiA8-unsplash

Els propietaris d’habitatge han trobat al lloguer de temporada una alternativa a què recorren cada vegada amb més freqüència en detriment del lloguer permanent tradicional. L’oferta a favor de la temporalitat va créixer un 56% el primer trimestre d’aquest any, segons dades d’Idealista. A nivell estatal, una de cada 10 vivendes es lloga per mesos (l’11%).

El motiu és senzill: la fórmula del lloguer temporal ofereix una rendibilitat més gran i també permet revisar l’import de la renda cada vegada que conclou el contracte.
A més, el lloguer temporal permet seguir imputant el pagament dels honoraris de les agències als llogaters, esquivant un dels canvis més polèmics que va introduir l’actual Llei d’Habitatge.

ARAG vol continuar oferint tota la tranquil·litat i protecció també als propietaris d’aquest tipus d’habitatges, molt populars entre estudiants universitaris o professionals desplaçats per feina. Per això ARAG ha llançat una assegurança pioner a Espanya: ARAG Lloguer de Temporada.

Aquesta nova assegurança protegeix els propietaris d’habitatges de lloguer de temporada dels imprevistos més comuns com l’impagament de rendes, incloent-hi el desnonament; o els actes vandàlics, entre els quals s’hi inclouen els danys per pintades. L’assegurança té una durada mínima de contracte de cinc mesos, són pòlisses no renovables i tenen una cobertura en cas d’impagament per períodes de 6, 9 i 12 mesos.

Últimes notícies